KNVvL-dag Sport & Bestuur

Zondag 19 februari organiseert de KNVvL de jaarlijks terugkerende KNVvL-dag Sport & Bestuur. Rode draad deze dag is veiligheid: sociale veiligheid, vliegtechnische veiligheid en veiligheid bij competitie, veiligheid in de breedste zin van het woord.

Enerzijds is de sociale veiligheid natuurlijk van belang, denk aan (seksuele) intimidatie, pestgedrag, misbruik van gezagsverhouding. Anderzijds willen we onze sport zo veilig mogelijk uitvoeren. Houden we ons aan de afspraken, kloppen de inspecties? En op sportniveau, wat voor effect heeft competitie op ‘veilig’? Wat doet een wedstrijdomgeving met je stressniveau en dus met je besluitvormingsproces?
Met plenaire sessies, maar ook met parallelsessies om wat dieper in te gaan op de specifieke onderwerpen. Voor elk wat wils!

Het belooft een interessante dag te worden voor iedereen die veiligheid in welke vorm dan ook hoog in het vaandel heeft staan en/of er veel mee te maken heeft. Lees meer over het programma en de inhoud.

Kosten

  • 25 euro voor KNVvL-leden en HUFAG-vrienden.
  • 35 euro als je geen lid bent.
  • Als je lid wordt van de Algemene Luchtvaart Afdeling (ALA) krijg je 22,50 euro korting en betaal je in totaal slechts 50 euro! € 12,50 voor de KNVvL-dag Sport en Bestuur en € 37,50 voor je lidmaatschap*.

Algemene Luchtvaart afdeling

Leden van de ALA ontvangen elke twee maanden ‘Verenigde Vleugels’, het grootste tijdschrift voor de Nederlandse luchtvaarthistorie. Zij kunnen meedoen aan excursies en bijeenkomsten en krijgen 25 % korting bij Aviodrome (gezin met max. 5 personen).

De ALA werkt samen met de Vriendenkring Aviodrome en de Koninklijke Nederlandse Vereniging ‘Onze Luchtmacht’ afdeling Schiphol en N-Holland. ALA-leden hebben gratis toegang tot deze evenementen (tenzij anders vermeld).

* Lees dKNVvL-statuten en het Huishoudelijk Reglement.


2

U heeft het maximum aantal geaccepteerde keuzes al bereikt